Nejste přihlášen/a.
Ak idú len mikrovlny,tak sa mäso neupeči,len uvarí.Pridaním tepla z telozdušnej špirály sa dodá teplo aj na povrch na upečenie,kombinácia urychľuje prípravu pokrmu.Niektoré mikrovlnky majú aj funkciu CRIPS kde na dodávanom taniery upečiete aj surovú pizzu.Doma mám mikrovlnku Whirlpool ktorá má mikrovlny,teplovzdušnú rúru,gril,Crips,automatické rozmrazovanie.
A rozdíl mezi horkým vzduchem a mikrovlnama? Jedná se přeci o vytvoření tepelné energie a je to jedno jak je vytvořeno,prostě se vytváří teplo.
Pardon za hloupé dotazy.
Jedno to není. To by neexistoval gril, trouba, horkovzdušná trouba. Každé má své a tepelná úprava z nich vypadá rozdílně. Tak jednoduše - Horkým vzduchem se cokoliv ohřívá tak, že vzduch předává své teplo a ohřev probíhá z povrchu a prostupuje pomalu dovnitř. Působením mikrovln se rozkmitávají molekuly hlavně vody obsažené v materiálech a celý materiál se tímto hřívá najednou, takže i uvnitř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.