Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do BU600E-kde?

Od: misa503® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Již přes 3 měsíce sháním informace o baterii do záložního zdroje : CyberPower BU600E-FR. Plánuji si totiž tento zdroj koupit. A předem si zjišťuji jaké jsou možnosti sehnání náhradní baterie.

V manuálu je uvedena baterie RBP0043x1, ale nikde se mi nepodařilo zatím zjistit, kde bych tuto baterii zakoupil. Ani jsem zatím nikde se nedočetl, jaké má hodnoty tato baterie. Nemůže někdo poradit. Případně mi poslat foto originální baterie? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

0x

Například zde.

doplněno 12.01.15 20:27:

V rozměrech krabičky můžou mít chybu, většinou to opisuje jeden od druhého. Těžko říct, resp. babo raď. Spíš bych to teď neřešil a zdroj klidně koupil.

hodnocení

To jsem také našel, ale rozměry baterie jsou větší než rozměry zdroje krabičky, takže se ta baterka z odkazu nevejde za náhradní originál, takže pochybuji, že je to ta co by tam mohla být, i když se uvádí že je náhrada za RBP0043x1. Tím pádem nejsou ani jasné údaje na baterce, které by odpovídaly originální baterce.

doplněno 12.01.15 20:23:

Fyzikální údaje

Výstupní zásuvky 3 české zásuvky

Rozměry (V x Š x D) 91.5 x 158 x 240 mm

Odkaz na baterii je sice zajímavý, ale baterie v odkazu má rozměry 53(š) x 93(v) x 151(d)
a přístroj celý má rozměry 158(š) x 91,5(v) x 240(d) , takže se tam ta baterie nemůže vejít s ohledem na výšku.
Také by mě zajímalo jakou kapacitu ( Ah ) by měla mít originální baterie.

Hmotnost:1,74 Kg

Kapacita:5 Ah

Konektor:T2 velký faston 6,3 mm

Maximální vybíjecí proud:75A (5s)

Napětí:12 V

Samovybíjení:6 měsíců

Šířka:53 mm

Velikost:151 mm

Vnitřní odpor:45mOhm

Výška:93 mm

hodnocení

Tak to není můj případ. Mám rád jistotu předem a těžko mohu spoléhat na nějaké chyby. Musím ještě prozkoumat další možnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]