Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice chladí málo

Od: kutululu odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám asi 3 roky starou kombinovanou chladničku Whirlpool. Dva roky byla v jiném bytě a fungovala bez problémů, teď už rok je v dalším bytě a všimla jsem si, že moc nechladí. Je jedno na jaký stupeň jí nastavím, pořád mi teploměr ukazuje od 8 do 10 stupňů, což je docela hodně. Známí mi laicky říkají, že to vypadá, že nechladí celá ta zadní deska, ale pouze jen vršek. Mrazák je úplně OK. Nevím přesně od kdy toto dělá, ale jediné co mě napadlo, jestli se nemohla při převozu před rokem nějak poškodit? Převážená ale byla ve stoje celou dobu a jsem si jistá, že se s ní nikde nebouchlo. Nedokážete někdo určit, co se na ní rozbilo? Jde mi o to, jestli má cenu jí dávat opravit. Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Těžko určit závadu na dálku. Má to dva termostaty nebo jeden společný. Pokud dva tak může být špatný termostat pro ledničku. Pokud má jeden a mrazák mrazí normálně tak bych to viděl na únik chladiva. Pak záleží kde to uniká. Jestli je to skříně tak je to neopravitelné a nevyplatilo by se to.

111®
hodnocení

0x

je lednice ve vodováze? což je jaksi první předpoklad.dobrého chlazení

majsterjoe*

Jestli to není lednioce na plyn tak jí to je skoro jedno.

hodnocení

0x

Zdravím, totéž jsem nedávno řešila u lednice Beko, koupená před třemi roky. Do vánoc loňského roku chladila bez problémů, pak v ní byla teplota kolem 10 oC při jakémkoli stupni nastavení termostatu. Mám prodlouženou záruku, opravář moc nevěděl čím to je, vyměnil termostat a už chladí jak má. Žádný přesun jsem s ní nedělala, stále byla na jednom místě.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak pokud vypíná termostatem , tak je asi vadný , (mírně uniklá náplň termostatu) a časem se to bude zhoršovat zřejmě.Názor že musí stát ve vodováze je zcela mimo mísu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]