Nejste přihlášen/a.
Mám telefon NOKIA 220 a chtěla bych si do něj přetáhnout kontakty ze starého telefonu (bohužel nemůžu data stáhnout přes paměťovou kartu ani Bluetooth, protože starému telefonu nefunguje displej, takže nejsem schopna aktivovat Bluetooth ani kontakty překopírovat na kartu; kontakty už mám proto stažené v PC přes NOKIA PC Suite a chtěla bych je do nového mobilu naimportovat). Bohužel do mobilu mi to naimportovat nejde, NOKIA PC Suite píše, že je telefon připojen nekompatibilně (USB kabel mám od Nokia originál, jakmile zapojím kabel z telefonu do PC, začne se telefon nabíjet a objeví se mi nabídka buď "pouze nabíjení" nebo "velkokapacitní úložiště"). Když vyberu velkokapacitní úložiště a stáhnu soubor s kontakty z PC na paměťovou kartu do telefonu, tak ho telefon zase neumí otevřít. V podstatě z telefonu jsem schopna zobrazit pouze data uložená na paměťové kartě, nikoli např. kontakty, obrázky, aj., jak to bylo možné u starého telefonu. Neuměl by si s tím někdo poradit? Neexistuje teď nějaký nový software od Nokia pro tento typ telefonu? Díky.
Asi máte zálohu telefonu a ne jen kontaktů nejspíš soubor *.nbu. Na přenesení jen adresáře je potřeba vytvořit jen data adresáře ("vizitky") soubor *vcf . Jedna možnost je taky stáhnout si program do PC "nbu explorer" a zálohu si v něm otevřít pak je bude možné libovolně editovat a i ručně přenést do MT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.