Nejste přihlášen/a.
Má cenu vůbec se učit elektroniku? Když je všechno už tak složité, opravovat se nic NEVYPLATÍ, protože se mění rovnou celé výrobky, navíc je to běh na dlouhou trať.
Co Vy na to?
Určitě to smysl má. Například proto, že někdo přece mysí vše vymyslet a navrhnout, ne?
Nebo třeba proto...
Znalost principů pomůže i při užívání. Na vlastní oči a uši jsem zažil na otázku "Na jakého Renaulta chcete pneumatiky" kouzelnou odpověď "Na modrého." Ujišťuji vás, že to není vtip.
Já zažil ještě lepší.
Volal zákazník, že potřebuje udělat udržbu na autě + rozvody dle servisky. Tak následovala otázka. "Jaké máte auto" a on odpověděl " červené " . Dál jsem ho netrápil, a nákup věcí nechal až přijede. Když dorazil, tak to auto bylo žluté. Pak z něho vypadlo, že ho má jen rok, tak si ještě úplně nezapamatoval barvu.
ruda145:
elekroniku se vyplatí učit právě proto, aby se ti nezdála složitá
Opravovat se dá stále, celé desky mění jen "mistři" v servisech
Rozšířený názor dnešní mládeže, proč vlastně se vůbec něco učit, když je všechno na internetu
Zdravím, vyplatí se to, že tzv. měniči vlastně nic umět nepotřebují, ale vyměnit součástku v ceně korun či stovek a ušetřit za například novou přístrojovku do moderního auta i 20 000,-Kč, to málokdo umí a proto se to cení. Už ve škole nám mistr říkal, měnit umí každej, ale opravit to je teprve odborník.
Zázraky na počkání a nemožné na zakázku.
Ono druhá stránka věci je na ten obor jít ale bohužel ho nepochopit jako se stalo mě. Od mala sem byl nadšenej z jakýkoliv elektrohovadiny co sem sestrojil a fungovala ale jakmile přišly do učiva kdejaký můstky, fázový posuvy, různý články, metody, apod.. byl sem v háji, školu s nechutí dodělal a momentálně sem dřevorubec zacož sem nesmírně rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.