Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám digitální fotoaparát Casio. Problém je ten, že mi najednou z ničeho nic přestal zaostřovat. Nikde mi nespadl, po zapnutí prostě přestal zaostřovat. Zkoušela jsem i měnit různě nastavení - makro, krajina, bez blesku atd., ale obrazovka je pořád rozmazaná. Při přimáčknutí spouště vždy zaostřil a u toho pípnul, teď pípne, ale nezaostří. Neví někdo, čím to je, co by to mohlo způsobit? Je oprava náročná, je vůbec možná?
Děkuji za odpověď.
Je podezřelé, že fotoaparát pípne na oznámení zaostření, co signalizace světelná (většinou zelený puntík na displeji)?
Podle čeho soudíte, že nezaostří? Můžete vložit nějaké ukázkové foto, možná bude možno posoudit lépe v čem je chyba. U kompaktu je totiž téměř principiélně nemožné aby proběhla signalizace zaostření bez toho, že by ostření proběhlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.