Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Dostal jsem, zdědil, telefon NOKIA 6300 Silver. Jenže, když je z něj potřeba přehrát telefonní seznam, do jiného telefonu, přejdou jen ty, co jsou na SIMce. Ten zbytek, asi 230, co jsou přímo v telefonu, jsou blokovány nějakým, mě neznámým kodem. Neví někdo, jak ten kod nějak obejít. Nechce se mi to všechno přepisovat ručně. Sice, je mám taky napsány v Excelu, v kompu, ale z toho to asi taky nepůjde. Musím vyměnit mobila, protože mi zhasíná display. Jinak jsem s tím staříkem na výsost spokojený. Víc, než s dotykáčem SONY XPERIA. Dík za nějakou případnou pomoc.
O SW mobilních telefonů a jejich datech vím prdlajs. Ale stejný problém jsem řešil tak, že jsem nejprve zkopíroval do nového telefonu kontakty ze SIMky, tu pak vyčistil a kontakty ze starého telefonu přesunul na prázdnou SIMku a tak dál, dokud nebyly všechny v novém telefonu. Pokud tam máte jen telefonní čísla, bude to OK. Občas to nějaký znak ořízne, kontakty s více telefonními čísly to rozdělí, ale pořád lepší, než to datlovat ručně.
zadejte kód 1 2 3 4 a nebo i 5? už si přesně nepamatuji...to už je věkem...ale Nokie to tak měly
doplněno 09.01.15 21:35:měl jsem 6303i...tam to tak bylo
doplněno 09.01.15 21:44:mám ještě toto, možná někdo využije
Nooo, ten link to je fakt už historie, to fungovalo na mamuty, sorry...
Nokča dává standardně bezpečnostní kód "12345" a pokud tento kód nefunguje, tak ho tazatel (nebo předchozí uživatel) pravděpodobně změnil. Buď nesmyslně, nebo logicky. Někdo tam má část rodného čísla, někdo datum svatby nebo něco podobného...
Na tento typ telefonu funguje SW zdarma, PC Suite, který umí vytáhnout i kontakty z paměti telefonu, a nepožaduje bezpečnostní kód. Anebo HandsetManager od MA, který ale potřebuje svůj vlastní kablík...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.