Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
potřebuji poradit:nemůžu propojit TV Panasonic + domácí kino Panasonic + satelitní resívr Topfield.
Nemůžu dostat pořádný zvuk z TV přes domácí kino.Zakoupila jsem i redukci a pořád nic.
Poraďte mi,jak na to.Podrobnosti dodám.
Děkuji Máni K.
Dobrý den, čemu říkáte pořádný zvuk z TV? Není to o tom, že očekáváte prostorový zvuk, ale většina pořadů je vysílána jen stereo? Zvuk je takový, jaký je jeho zdroj, resp.
jeho vlastnosti. Zdravím!
doplněno 08.01.15 18:12:Podívejte se do manuálu k TV, jaké má výstupy pro audio (zvuk). Podle toho zvolíte kabely, resp. i podle toho, jaké jsou vstupy audio na tom DK. Někdy stačí zvuk "vytáhnout" z TV z výstupu pro sluchátka. Pokud vše správně propojíte a zvolíte na DK přehrávání ze vstupu z TV, tak by to mohlo fungovat.
Napište přesný typ TV, kina, recievru. Ať víme jaké vstupy a výstupy jsou k propojení k dispozici.
Dobrý den
Domácí kino Panasonic SA HT 850 - co jsem našla vzadu: R L R L
VCR IN/AUX TV AUDIO IN
VIDEO OUT S - VIDEO OUT
AM ANT FM ANT SCART 21kolíků
LCD Panasonic TX - 32LED8F našla jsem v návodu pouze připojení na anténu,DVD přehrávač a Set top box.
Satelitní receivr Topfield HD SBP - 2070 a vzadu je: LNB IN a LNB OUT,VCR TV ,R AUDIO L ,S/PDIF,HDMI,USB.
Zatím děkuji!Korbelová Máni.
Jelikož domácí kino nemá žádný digitální audio vstup ani hdmi výstup, tak přichází v úvahu toto zapojení. Ze satelit recievru do televize hdmi kabelem. Ze satelitu do domácího kina audio cinche L-R. Z domác. kina do televize scart kabelem.
Přehrávané dvd filmy Vám půjdou v dom. kině 5.1 zvuk (pokud obsahují 5.1 prostorový zvuk) a ze satelitu můžete přes audio cinche (stereo) použít v dom. kině Dolby Pro Logic a získáte v reproduktorech jakousi "imitaci" prostorového zvuku. Snad jsem na něco nezapoměl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.