Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám starou ale téměř nepoužívanou TV, šla by nějak připojit na digitální vysílání? jednu mám v přízemí připojenou přes septobox a parabolu, z té paraboly kdybych natáhl druhý kabel a koupil další septobox šlo by to?
Děkuji
no když mluvíte o parabole, tak máte nejspíš satelitní příjem a ne DVB-T pozemní, jen natažení kable nestačí, u paraboly musíte mít přepínač ( Diseq), který bude mít jeden vstup (pro přívod od baterky na parabole) a dva výstupy, no a z něho pak ten kabel zatáhnete do satelitního tuneru (set-top-box je spíš výraz pro pozemní příjem DVB-T) a z něj pomocí SCART (asi ho TV má i když je stará) do TV
doplněno 08.01.15 14:51:jasně, ještě TWIN konvertor (to je ta baterka)
Já se v tom příliš nevyznám ale ten DiSEqC je asi něco jiného než na připojení 2 satelitních přijímačů k jedné parabole. Na to by možná mohl stačít nějaký rozbočovač, např. nějaký takový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.