Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MHD a slovniky do mobilu

Od: karpender* odpovědí: 1 změna:

Mam Sonyericsson a Samsung, potreoval bych dat MhD aplikaci a slovniky do toho samsunga,kdyz to tam dam pres BT s toho erika tak to proste nejede a kdyz to treba poslu na nokii tak bez problemu, je to tak i s nekterymam hrama. proc to tak je u samsungu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

moniika*
hodnocení

0x

Taky mám Samsunga a MHD ani slovníky mi nejedou. Některé Samsungy vyžadují pro spuštění java aplikací kod(funguje na U600, D900...). Kód pro instalaci JAVA her je *#9998*install#(místo install piště čísla), který vytočíte na "ploše". Mělo by se Vám ukázat ,,aktivováno".

Můj Samsung aplikace nepodporuje z důvodu staršího firmwaru, ale hry na něm jdou v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]