Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viry v mobil?

Od: parez* odpovědí: 7 změna:

zdravím, mám nový telefon samsung galaxy trend plus no a sledoval jsem internet a vyjela taková tabulka a prej ve vašem androidu je 13 virů. a já se ptám je to možné? slyšel jsem že na telefony viry neexistují. a popřípadě jak se jich zbavit děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dh
hodnocení

0x

Jestli to je možné nevíme, nemáme zde váš mobil k ruce. Problém spíše bude ten, že jste obětí "tabulek". Stáhněte si/kupte si sofistikovaný antivir na vašem google play.

parez*
hodnocení

Právě jsem si stáhl ten antivir ona ta možnost ho stáhnou vyjela hned po tom upozornění na ty viry tak mě napadlo jestli to není třeba jen reklama

majsterjoe*

no může být, aplikaci odinstalujte a nainstalujte nějaký jiný antivir. Už z principu, antivir jste stáhl až poté, co vám nějaká tabulka ukázala že máte na telefonu viry. Jak to věděla?

parez*
hodnocení

dobrá odtraním a stáhnu jiný takže si myslíte že ty viry řešit nemusí?

Nestahujte žádný "antivir", a přemýšlejte ;) ve webovém prohlížeči vás systém určitě neupozorní ;)
sior*
Byla to jen uboha reklama na ultrasupercistic, viry na android nejsou,antivir odinstaluj, at mame o 1 stezujiciho uzivatele na zasekanej android min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]