Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace kalendáře android?

Od: jamra® odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

vím, že se o tomhle tématu dá najít spousta článků a rad na netu, ale mýmu problému žádnej z nich snad nevyhovuje...

Mám mobil s androidem, tablet s androidem a vůbec se mi nechce synchronizovat kalendář... ani na účet google. Na účtu googlu dám aktualizovat a nic se nestane, na mobilu dám aktualizovat a taky nic a na tabletu taky nic po klepnutí na synchronizace. Takže mam 3 kalendáře a v každym kousek...

Poradíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

A události ukládáte jako google kalendář, nebo jako příslušné zařízení? Když si totiž uložíte schůzku pouze například jako kalednář telefonu, nesynchronizuje se s googlem.

hodnocení

Díky, u telefonu se podařilo. :)

ohneta*
hodnocení

0x

A jste na všech zařízeních přihlášený pod stejným účtem?

hodnocení

Ano, mám účet jen jeden.

hod
hodnocení

0x

Neporadíme, protože těch informací je málo a možností proč to nejde hodně. Jednodušší a podstatně rychlejší je požádat zkušenějšího uživatele. Ten na to přijde v řádech minut - ale musí mít at zařízení v ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]