Nejste přihlášen/a.
Postavil jsem si několik elektro-zařízení ale potřeboval bych jejich panely popsat(hlavně stupnice pod ovládací knoflíky) Vím,že existovávaly takové popisovací propisoty ale teď je nikde nemohu sehnat.Písmena a číslice jsem sehnal ale ty elektro-propisoty ,bohu-žel ne.Nevíte někde,kde bych je mohl sehnat,nebo objednat?
Já takové věci řeším inkoustovou tiskárnou na průhlednou samolepící folii nebo zrcadlově na fólii pro zpětno projekci a tu pak nalepím tenkou oboustrannou samolepkou, když si člověk dá záležet tak výsledek je skvělý a nezničitelný, neošahatelný.
Tak jsem to vytvořil na PC,vytisknul na aršík samolepíciho papíru,pak přelepil průsvitnou lepenkou,vystřihl a nalepi A JE TO!
Díky všem za rady.
Než papír je lepší ta folie, kromě průhledných dělají i bilé, proti papíru je na nich tisk mnohem kvalitnější a stabilnější.
Jo,já vým,na folii by to bylo lepší ale když to potřebuji jen jednou za čas,tak ta cena (990Kč) je šílená! Sice je to 50listů, což bych asi ani nespotřeboval.Ale díky za radu.
některá papírnictví prodávají i po listech...i po jednom kusu...
doplněno 08.01.15 14:24:nahlédněte do vnitřní pošty...
byla to nabídka pár ks...u nás firma Labaj, jinak kontakt tady, mají e-shop, jsou ochotni dodat dle přání, zrovna teď jsem mluvil s paní Labajovou, zašlou i jeden kus...
kupujeme u nich např. matnou folii R0502.1123A pro laser
Díky, ale samolepící bílou fólii pro ink tisk jsem tam nenašel, já jsem kdysi koupil Copyservisu výbornou fólii od švýcarské fy CreationStar, perleťově bílou a čirou, taky pár kusů. Bohužel od této firmy není už u nás nic k nalezení, je to velká škoda, jakékoliv cedulky, samolepky, panely, štítky z nich vyrobené, vypadaly víc jak výborně.
my tam objednáváme i výrobky, které nemají v nabídce; pochybuji, že vás odmítnou, my pokaždé uspějeme, je pravdou, že bereme najednou cca 100ks, ale přesto pro dobrou pověst by měli vyjít vstříc...
Jo,asi posílají co chcete a kolik kusů.Já jsem, jen tak, zkušebně objednal 5ks.folie a bjednávku přijali a posílají.
Co tohle? arch-samolepky.cz/...
Stupnice tam tedy nejsou, ale nepamatuju, že by v origo propisotech byly.
Dělal se i technický Propisot, kde byly i různé stupnice. V černé i v bílé barvě.
Nebo jen linky různé čířky. Daly se s tím dělat kouzla, ale lepší to bylo pak přestříkat lakem.
Jinak se to brzy ošoupalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.