Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám sklokeramickou desku ale přestala fungovat přívod mám v pořádku, deska nejde zapnout Opravář mě varoval že by mohla být oprava pěkně drahá ale ještě na to nekoukal. Je možné, že to bude jen nějaká prkotina?
Deska nefunguje celá, nebo jen její část.? Přívod je třífázový, nebo jednofázový.? (předpokl., že třífáz.)
Rozebrat, proměřit, vyčistit, zapojit, složit. Klasika, ovšem práce pro elektrikáře.!
Předpokládám, že pokud nejde jediná plotýnka, pak někde "uhořela" zem.
Je to sporák, nebo jen varná deska integrovaná do linky.?
Pokud je to sporák... funguje trouba.?
Chápu, že jsem Vás spíš zavalil otázkami, než odpověďmi. Ovšem je to pouze z toho důvodu, že otázka musí být
položena naprosto jasně a zřetelně. Jinak na ni není odpověď.
Jako první bych se asi zabýval odporem zemního vodiče.
Dobrý den, jestli je přívod v pořádku bude problém v ovládací elektronice desky. Práce pro elmontéra, který se vyzná i v elektronice. Vzhledem k obchodní politice výrobců zboží se mění celé komponenty (za cenu 70% výrobku) i když odešla součástka za 50,-. Většinou má elektronika svoji pojistku, která se dá vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.