Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamenají tyto věty? Lze to navrátit zpět?

Od: kecerad odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím pěkně,poraďte mi. Mám tablet od Prestigia. Už je chvíli po záruce. Poslední dobou se mi začal častěji sekat a přestal reagovat dotykový displej. Navíc se špatně nabíjel. Byla jsem s ním tedy v servisu, kde mi řekli, že tablet je v pořádku a s tím nabíjením, že je porouchaný konektor, nebo něco podobného. Když jsem konečně sehnala adabtér, který na tento tablet sedí, týden poté, tedy dnes, se mo opět sekl. Restartovala jsem ho tedy a po nějaké chvíli načítání se mi objevila tato věta: Proces com.android.phone byl bohužel ukončen. Pod touto větou je napsáno ,,OK´´ nic jiného tam není, vzadu jen černá obrazovka. Odklikla jsem tedy OK a znava se mi objevilo to samé, a to několikrát za sebou. Pak se objevila tato věta: Aplikace Ul systému bohužel přestala pracovat. A pod ní opět OK a černá obrazovka. Po odklikání OK se opět objeví opět ta 1. věta několikrát, pak zas 2. a pak 1. a tak to jde stále dokola. Nic s tím jiného nejde. Jediné, co funguje, je tlačítko, s kterým se tablet uzamyká. Prosím Vás, nevíte, čím to je a co to znamená? Je nějaká šance, že bude opět fungovat? Mám v něm několik důležitých věcí uložených a vyfocených. Sama s tím asi nic neudělám,bohužel, že? A myslíte, že v servisu ano? Kolik by to mohlo stá? A hlavně, co to mohlo způsobit? Nikdy předtím se mi toto nezobrazilo.

Předem mockrát děkuji za všechny rady. Pokud by bylo k něčemu dobré doplnit nějaké informace o tabletu apod., doplním je.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zkusil bych tovární nastavení, doufám, že ty důležité věci máte na SD kartě, ne přímo v paměti tabletu...zkuste doplnit typ...

doplněno 06.01.15 10:11:

nepomůže ani dlouhé podržení až 10s zapínacího tlačítka?

kecerad
hodnocení

Co, prosím Vás, znamená tovární nastavení? Jsem v těchto věcech opravdu neznalá. Ani si teď nejsem jistá, zda mám ty důležité věci na SD kartě nebo přímo.

Typ tabletu je tento: MULTIPAD 8.0 ULTRA DUO

Pod tímto je ještě toto: Tablet PC I PMP5880D DUO, což je asi to hlavní. A je to značka Prestigio.

Zkusila jsem i 10 s dlouhé podržení zapínacího tlačítka, bohužel bez úspěchu. Akorát se mi vypnul, takže se tam neukazovaly ani ty věty a pak se zapnul s tím, že tam zas byly jen ty samé věty. :(

Děkuji za pomoc.

zkuste podržet to tlačítko při zapínání...tovární nastavení je to, že tablet bude v takovém stavu, v jakém jste ho koupila...bez vámi doinstalovaných věcí atd., prostě jako nerozbalený z obchodu...ještě se na něj blíže podívám...našel jsem ještě toto: Re: bloklý tablet/...

doplněno 06.01.15 14:16:

Vypni tablet, následně jak bude vypnut...zmáčkni volume + a drž, poté zmáčkni tlačítko asi 1sekundu power a ihned na to pusť ale Volume stále drž ! Pak ti najede takový krásný zelený robůtek, v něm jen klikni na wipe factory reset

odtud

androidforum.cz/...

snad pomůže

doplněno 06.01.15 14:45:

opravuji odkaz

androidforum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]