Nejste přihlášen/a.
Prosím jak dlouho namražuje nová kombinovaná lednička? Po zapojení po asi 6 hodinách stále běží a na zadní stěně se tvoří námraza, v mrazáku taky. Skoro celou dobu běží na střední stupeň. Zajímá mě to, jestli je to normální, nebo s ní můžu jít rovnou na reklamaci...
Pokud jste nacpali plnej mrazák,tak poběží dlouho. Nepíšete zda je jedno nebo dvoukompresorová nebo invertor.
jednokompresorová, lednička i mraznička je prázdná, tak jak výrobce předepisoval v návodu, takže je zcela prázdná. Lednička by se měla odmrazovat sama, mrazák ne
No nějaká malá námraza tam bude.Teď teda záleží na kolik je daný termostat a kolik je teplota v ledničce. Má to dva termostaty nebo jeden.Pokud jeden tak hlídá teplotu v lednici.
Mechanický termostat je nastaven na stupeň 2,5 z 6, nyní po přeměření teploty teploměrem je v lednici nahoře 11 stupňů a dole 10 stupňů, což by předpokládám neměla být výsledná teplota..
Spíš by mě zajímalo pokud se to náhodou nezmění, jestli je lepší u nové ledničky počkat třeba dva tři dny, než se "ustálí", nebo rovnou reklamovat.
To je tam ještě teplo,to ještě poběží . Já bych ji ještě nechal,stejně ji nevymění za novou,ale nechají opravit.Pokud jste ji vezli nějak naležato a nenechali postavenou aspoň 12 hodin,tak bude teď asi chvilku zlobit,než zteče olej do kompresoru z okruhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.