Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí kino - odešel přehrávač, co se zbytkem

Od: janisaa odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám domácí kino Panasonic SA-HT 850, je to přehrávač, 4 věže a subwofer. Přehrávač se ale rozbil a oprava by patrně byla drahá a tak jsem hledala přehrávač od panasonicu, který by byl kompatibilní s kinem. V obchodě mi dneska řekli, že tato možnost tu není, ale že by mi nabídli "škatulku" od jiné značky a stopro to půjde. Ta škatule stála asi 17.000, na moji otázku, jestli jsou normální, už neodpověděli. No borci měli přehled stejnej asi jako já. A tak se ptám zkušenějších...Nevíte někdo co s tím? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin00000*
hodnocení

2x

Dobrý den přehrávač vubec nefunguje nebo nejde jen dvd mechanika a zbytek funkcí jde jako je rádio,vstup dalšího přístroje atd.Pokud nefunguje jen dvd mechanika zařízení by se dalo použít jako zesilovač s nějakým dvd přehrávačem.Každé domací kino mělo vstup pro zvuk s třeba s tv nebo jiného zdroje propojením kabelem cinch nebo 1x optický SPDIF 1x koaxiálná SPDIF ale to nevim jestli vaše kino má nebo už se tento model neprodavá takže na internetu moc informací není nějakého kamaráda kdo by nato kouknul a rozuměl tomu nemáte?někdy jeto k nezaplacení :) Ale jak nemáte jinou možnost pořídil bych si nové domací kino od 5-7 tisíc v tomhle rozpětí.Staré bych určitě nevyhazoval ale prodal byCh jej na nahradní díly

janisaa
hodnocení

Dobrý den,

já jsem přehrávač odvezla do opravny, pán říkal, že to je na výměnu optiky, on opravuje vždycky jen do tisícovky, pak prej to nemá cenu. Takže se to asi týká jen dvd mechaniky. No a s Vaší rady jsem pochopila co dál, takže to nějak dám dohromady a zkusím, jestli poběží ty ostatní funkce a pak případně dodám nějakej přehrávač, ono je to u mě opravdu na základní uživatelský funkci.

Každopádně moc díky

janisaa
hodnocení

pardon, z Vaší rady...*zed*

martin00000*

Na obrazku je zadní panel domací kina není to váš model ale může to vypadat stejně

je tam napsáno AUDIO VSTUP CINCH ten se použivá pro připojení třeba s tv,sat přístroje nebo dvd přehrávače jde oto že zvuk s tv bude hrát přes kino ale pouze stereo dase i na domacím kině přepínat na dolby prologic I-II tím budou hrat všechny reproduktory .

AUDIO VÝSTUP CINCH ten použivá pro vedení zvuku do dalšího zařizení

KOAXIALNÍ VSTUP SPDIF tehle vstup se použivá na zvuk 5,1 s dvd přehravače, lcd tv,sat přístroje pokud vstupní signál umí domací kino rozeznat

Doufám že jsem vám trošku pomohl

Domácí kino - odešel přehrávač, co se zbytkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]