Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím o pomoc:
flash disk mi při zapojení do usb slotu nelze najít v počítači... Máte někdo návod co s tím?
připiště pár informací - jaký máte OS, jaká flash, jak dlouho necháte zastrčeno?... trochu podrobněji, pak lze poradit. Obecně však každý systém má mít automatické instalování ovladačů (pokud se jedná o standardní flash disk).
doplněno 02.01.15 20:20:zkuste ještě jiný PC, ale obávám se, že váš flashdisk odešel do věčných lovišť...
doplněno 02.01.15 20:25:pokud funguje jinde, měl by fungovat i v jiném PC - zazálohujte si data na jiném PC, zformátujte a zkuste znovu
jedná se o flash disk kingston data traveler, který doposud fungoval, když jsem ho dával do počítače... jinak operační systém je windows xp...když vložím flash disk tak mi to píše, že toto zařízení může pracovat rychleji, ale přes tento počítač tam místo, aby tam napsalo, že jde o vyměnitelný disk v jednotce e, která je volná, tak mi to nesmyslně najde vyměnitelný disk g, kde nic není...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.