Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vlastním Samsung galaxy S3 mini.Nedávno jsem si udělal ROOT a nainstaloval CWM Recovery a Instaloval údajně android z Galaxy s5 no a dopadlo to tak že se to úspěšne nainstalovalo a označil jsem restartovat zařízení se vyplo a od té doby nic zapnout nejde ani jaký koliv trojstisk ani v nabíječce nic nedělá dal jsem nabít baterku kamarádovy a skoušel jsem to zapnou přes koupený USB Jig a nic.USB Jig byl funkčí vlastním i druhý Galaxy xcover 2 na kterém jsem USB Jig skoušel a fungoval.Prosím pomoc!
No servis te nemine( zlatá rada nešťourej se v tom co funguje a ještě k tomu když jsi amater) bez urážky
jasny že jig nepomuže když telefon ani neblikne !
Pokad je v zaruce odnest tam a hlavně netvrdit že jsi rootoval myslím že nebudou zkoumat cim to mohlo byt a rovnou vymeni z.desku či systemový disk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.