Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gingerbread/Jely bean

Od: petula00* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám tel.Samsung Galaxy S Advance na kterém byl nainstalován FW Gingerbread.Konečně se objevila na něj aktualizace na 4.1.2 Jely Bean. Tak sem jej přes Kies zaktualizoval ale udělal jsem chybu když jsem si 2.3.6 nezazálohoval.(Ani mi to asi možnost zálohy v Kies nedalo a nebo jsem si toho nevšiml.)Udělal jsem chybu protože ten Jely Bean je na prd.Zamrzá telefon a vůbrc je to dá se říci nepřehlednější.Když se udělá tovární nastavení tak je to zase jen JelyBean.Takže by jsem se chtěl vrátit na Gingerbread ale nevím kde ho sehnat aniž by jsem musel s founem do servisu.Dá se to udělat zase nějak přes Kies?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sior*
hodnocení

0x
vypni phone, podrz tlacitko domovska stranka tlacitko zvyseni hlasitosti a k tomu tlacitko na zapnuti,
az se ti obevi logo pust, dej wipe cache partizion, pak dej reboot .
petula00*
hodnocení

Sior-dík za odpověď,ale můžu se na to spolehnout natolik aby jsem eventuelně nemusel founa potom použít jen jako těžítko na stůl?

sior*
ne, to fakt ne, jen to vymaze cache, ono kdyz si to do tydne nevycistis tak se to bude lagovat, a nemas v telefonu nejaky zrychlovace ci antiviry?
doplněno 02.01.15 11:33: Jaky mas launcher? Skus jeste si stahnout nova launcher.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]