Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuložení nahrávaného videa

Od: otostary odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

stalo se mi toto: Nahrával jsem video, v průběhu nahrávání jsem bohužel telefon upustil na zem, vypadla baterka a nahrávka se samozřejmě neuložila. Proč se video neuložilo, když už se prakticky zapsalo do paměti?

Děkuji předem za vysvětlení

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Ahoj,

v paměti to mohlo být, ale nebylo to zapsané, to máš to samé jako když v PC píšeš dokument nebo něco a neuložíš ho, také už tam po restartu nebude.

otostary
hodnocení

Jojo, už rozumím

díky,

ono je to trochu jinak data se zaznamenávají, ale po řádném ukončení se musí zapsat kde se nalézají a k tomu nedošlo, pokud by se použil nějaký program na záchranu dat, tak by se alespoň část toho (do upadnutí) dala zachránit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]