Nejste přihlášen/a.
čauky lidi, zháním mobil číňana. Kolem 5", hlavně viditelný na slunci a dost hlasitý, něco jako Apple 5 nebo Samsung S5 či Sony Xperia Z3 mini apd. Dík za seriozní odpověď
Neporadím konkrétní typ, ale pokud chcete parádní viditelnost na slunci - AMOLED display (nevím jestli ho nějaká čína má). U Huawei Y300 (S IPS) vidím na slunci prd a slyšet není vůbec, nemyslím si že by na tom mohla Y330 být o několik tříd lépe... A hlavně, nekupujte mobil s 512 MB RAM, neříkám že se s tím fungovat nedá, ale někdy je to fakt o nervy, zvlášť pokud máte v plánu používat stálenapozadíjedoucí žrouty jako facebook a messenger (nepoužívám), s tím se pak fungovat nedá vůbec a aplikace se stále ukončují. Minimum pro dnešní dobu berte 1GB, interní paměť ideálně 8GB a více.
Mobilní telefon vyrobený v číně, ne profláknutá značka jako u nás v kvalitě na výborné úrovni. Předpokládám že chce nějaké doporučení.
přesně tak, nějaké doporučení. Mám Huawei ascend G510-0100. Při trošku vetším světle viditelnost nula a je poměrnně tichý. Jediné pozitivum je, že reaguje na sebemenší dotyk, takže de i v rukavicích. Jinak je i těžký ( 154g ). Jezdím na horském kole a používám ho na paži v kapse. Jenže stačí lehce přikrýt zadní část a zvuk rapidně klesá. Hry na něm nehraji a internet používám přes wifi. Dejte nějaký návrh. Díky
čau,
neřekl jsi cenové rozpetí, a co je to něco jako Apple 5, Samsung S5, Xperia Z3 comacpt? Vzhledově jsou odlišné, iPhone má iOS ostatní mají android, Hardwarově jsou taky celkem odlišné.
S tím ohýbaním to není zas tak horký, co si tak o tom něco přečíst a nečíst jen ten bulvár kolem... Sluchátka ostatních značek přibalená k telefonu taky nejsou žádná sláva. A k čemu přesně potřebujete otevřený systém? A vůbec proč tu haníte iPhone? Nelibí se, tak si kupte něco jiného, máte na výběr 10ky jiných.
Filip17: ty sluchátka dodávaná od iPhone 5 výše nejsou vůbec špatná, jsou asi to nejlepší, co jsem měl od telefonu v uchu a narozdíl od jiných mě netlačí v uších. Jinak je potřeba si koupit k iPhone ochranné pouzdro a je po problémech(samozřejmě telefon s ochranným pouzdrem nevydrží všechno).
mcgyver, pripominas mi nejakyho chlapa co dela reklamu na iphony, a presvecuje tupe pubertaky, aby si koupili iphone kterej ma zakladni funkce jako kazdej mobil, s tima sluchatkama si to fakt dorazil, k otazce, ja bych bral asi sony xperiu 3, a nebo samsung s4 samsung sem tam dal, protoze u nej mas jisty, ze na internetu budes mit tucty navodu napr. jak zmenit rom nebo kernel a tak. Stoji jen 9000kc ale je to na tobe.
Skot: Já reklamu na iPhone nedělám ani za to nejsu nijak placený, mě se jenom nelíbí, že z iPhone děláte nekvalitní telefon co nic neumí co má nekvalitní sluchátka- které jste ani v uších neměl se vsadím a nikoho o koupě iPhone nepřesvědčuju jestli tomu věříte nebo ne je mě fuk, ale je to tak jak píšu. Je jasný že u androidu si můžete nahrávat ROM a další věci, ale je to na vlastní riziko a když se něco potentuje, tak si z telefonu můžete udělat akorát těžítko ke stolu a ztratíte záruku na telefon.
ja proti těm sluchátkám samozřejmě nic nemám, sám je mám doma, ale kolega nademnou z toho udělal jak kdyby tam Apple dával sluchátka za 30 CZK a zbytek světa za 500 CZK
Sluchatka mi sou uplne jedno, ja se bavim o kvalite, u mobilu za 23tisic cekam vodeodolnost, pekne rozliseni a nejaky hardwer, ne jen na co koukaj pubertaci znacka, design, drzeni v ruce, s iphonem si vubec nemuzes hrat, ani neco z netu stahnout nemuzes, musis udelat jailbreak, boze, clovek si koupi mobil za 23tisic, a ani ho nemuze plne pouzivat? Tim se ten uzavrenej system myslel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.