Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porovnaní dvou TV

Od: dadly odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
chtěl bych si koupit jednu z těchto dvou TV, Philips 40PFS6609 nebo Samsung UE40H6410.
Chtěl bych se poradit, jaký je rozdil v obraze? Samsung stoji o 2500Kc vice,co ma lepšího?
Děkuji pěkně

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

3x

To je těžký radit já na rozdíl od jenyka preferuji LG mám snad skoro vše od této značky a dlouholetá spokojenost,mám např ješte LG viderekordér již 10 let a ani jednou servis.Philips mě nesmí do baráku.Tak a teď si vyberte,žeale Vámi nabízené varianty 3d-televize.heureka.cz/... mě neoslovily.Takže za mě ani jednu.Ještě bych hledal.

doplněno 03.01.15 19:07:

Ten Panasonic je také dobrá volba.

doplněno 04.01.15 19:23:

Sorry ne videorekordér ale dvdrekordér

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Kup Panasonic Viera .

doplněno 04.01.15 19:15:

Když jsem se před dvěma lety rozhodoval jaký LCD televizor koupit,poradil mi můj známý opravář televizorů, koupit Panasonic Viera.Dal jsem na jeho radu a ten TV šlape přes dva roky denně 14hodin bez jediné závady.

hodnocení

0x
Za mě jedině Philipse. Již několik let celkem tři televize a maximální spokojenost.
LG mě stálo několik let života a takřka stejný problémy teď mají naši mladý se Samsungem. Neustále se to vozí na opravy a zpátky.

dadlyn
hodnocení

0x

Dobrý den, zajímalo by mě však jaký je rozdíl mezi těmito televizory Philips 40PFS6609 nebo Samsung UE40H6410?

Co je na na tom samsungu lepšího co se týče obrazu?

Děkuji

dadly
hodnocení

Díky, podívám se nejspíš po nějakém panasonicu ;)

martina4*
hodnocení

0x

Hlavne ne Samsumg! Nejvetsi srot co znam. Mam taky Panasonic Viera a naprosta bomba a super obraz. Martin

martina:

*smich*

při tom Samsung je mezi LCD TV na světové špičce a nejen v nich :)

bbbb

Proč ne samsunga mě funguje už několik let.

iii
hodnocení

0x
Rozdil v obraze zadnej nebude. Obe jsou 3D 400Hz Full HD (1920 x 1080). Z tehle dvou bych skocil jednoznacne do Philipse, a to i kdyby obe staly stejny penize, resp. i kdyby byl Philips o neco drazsi,.. Pricemz tady je o dost hodne drazsi onen Samsung..Phillips umi navic HbbTV, ma napr. zabudovanej TV tuner, samost. regulaci hlasitosti sluchatek atd atd..Samsung ma zase napr. PIP, atd. atd.. apod.. mall.cz/... czc.cz/... podobny srovnani berte vzdy s urcitou rezervou, ty TV umi casto mnohem vic, nez je uvedeno (zatrzeno) v pod. strovnavacich tabulkach - to ze nejakou funkci vyrobce nebo web obchod primo neuvadi, neznamena, ze ji ta TV opravdu nema/neumi.. Kazdopadne obe tyhle TV jsou priblizne na stejny urovni. Panasonic jsou taky vyborny TV, ale taky celkove (pomer vykon-funkce/cena) o dost drazsi.. Philips se v poslednim cca roce-dvou ve vyrobe TV vysvihnul a dostal mezi spicku - momentalne vyrabej opravdu spickovy a kvalitni TV se spoustou funkci a za velmi-velmi prijatelny ceny. Vyvoj v ve vyrobe TV je primo raketovej a porad se meni - co 3 mesice, to novy modely, plno vylepseni, vic funkci, a neustale za mensi penize.. to co platilo pred rokem nebo dokonce pred 4mi lety (nejlepsi byl v ty dobe asi opravdu Panasonic) uz davno-davno platit nemusi.. Philips je navic evropska (nizozemska) firma, i kdyz svy TV kompletuje prevazne v Polsku /stejne jako japonskej Panasonic v CR/. Takze i kvuli tomu bych (v dusledku evropsky hospodarsky krize) podporil/dal prednost evropsky firme/vyrobci pred nejakou asijskou.. Navic ja ruznejm cinskejm ci korejskejm vyrobcum jako LG ci Samsung momentalne osobne moc neverim - jejich moderni vyrobky jsou vetsinou vyrabeny tak, aby schvalne moc dlouho nevydrzely - 3 roky a slus (oprava nerentabilni) - a rychle od nich koupit zase novej vyrobek.

No docela bych rád viděl z jakých součástek je ten Philips danej dohromady, Philips byl špičková firma v dobách kdy měl i svou součástkovou základnu, ostatně podobně jako všechny věhlasné evropské firmy *smich*

dadlyn
hodnocení

0x

Dobrý den,

ještě jsem se chtěl zeptat jaký je rozdíl mezi DVB-T a DVB-T2? já budu mít v paneláku nějakou společnou anténu.

Co musí mít ta TV?
Děkuji

pavkazji*
dadlyn

Děkuji, je tedy lepší když má TV i to DVB-T2 pro budoucnost :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]