Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Insatalace aplikací

Od: nikol96 odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz ohledně instalace aplikací...Mám nový tablet Goclever Quantum 785 s androidem 41 jelly bean a nešel mi tam nainstalovat instagram (píše, že je to nekompatibilní aplikace), což nechápu, protože na můj telefon Sony xperia miro, kde je android 4.0 ice cream sandwich šel nainstalovat úplně v pohodě...Můžete mi to prosím někdo vysvětlit? :D Něják jsem totiž nepobrala, že šel nainstalovat na "nižší" android a na ten "vyšší" ne...Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Zkoušel jsi ho odinstalovat a naistalvot teď znova na tom Sony? Nebo jsi to tam instaloval před nějakou dobou?

doplněno 30.12.14 21:37:

Tak je to jasný, máš tam ještě starou verzi, schválně ji zkus updatovat a nepůjde ti to. Instragram už pravěpobně stáhnul svoji aplikaci i pro starší verze Androidu ze store, takže buď si najdeš alternativu nebo zkusíš někde na google najít ke stažení instagram pro 4.2 Android

nikol96
hodnocení

Tu appku tam mám celke dlouho...cca rok a půl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]