Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz ohledně instalace aplikací...Mám nový tablet Goclever Quantum 785 s androidem 41 jelly bean a nešel mi tam nainstalovat instagram (píše, že je to nekompatibilní aplikace), což nechápu, protože na můj telefon Sony xperia miro, kde je android 4.0 ice cream sandwich šel nainstalovat úplně v pohodě...Můžete mi to prosím někdo vysvětlit? :D Něják jsem totiž nepobrala, že šel nainstalovat na "nižší" android a na ten "vyšší" ne...Děkuji
Zkoušel jsi ho odinstalovat a naistalvot teď znova na tom Sony? Nebo jsi to tam instaloval před nějakou dobou?
doplněno 30.12.14 21:37:Tak je to jasný, máš tam ještě starou verzi, schválně ji zkus updatovat a nepůjde ti to. Instragram už pravěpobně stáhnul svoji aplikaci i pro starší verze Androidu ze store, takže buď si najdeš alternativu nebo zkusíš někde na google najít ke stažení instagram pro 4.2 Android
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.