Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s LCD Samsung

Od: yettivufo odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, před pár dny mě začal zlobit můj LCD televizor Samsung. Závada je docela zvláštní - televizor se po zapnutí docela dlouhou dobu jakoby zapíná a vypíná. Někdy trvá dost dlouhou dobu než naběhne obraz. Závadu jsem nahrál a je vidět (spíš slyšet) na tomto videu:

Televizor je už po záruce. Poradíte mi někdo, co za součástku by to mohlo být, případně jak vážná závada by to mohla být? Nevím totiž, jestli se vůbec vyplatí posílat televizi do autorizovaného servisu.

Děkuji za odpověď.

Zdeněk

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Závada je nejspíše p napájení v TV. Podle toho cvakání co se ozývá je asi chyba ve zdroji. Myslím, že oprava by neměla být moc drahá. Odhaduji tak do 1000Kč.

mkat*
hodnocení

0x

Možno len nejaky studeny spoj.Alebo "zduty " kondenzator.Ak mate trochu prehlad,rozberte a prezrite.Ak nie tak dajte do opravy.Nemalo by to stať vela.

seba*
hodnocení

0x

Mam ten samej problem ze stejnou Tv Samsung.Doba zapinani cca uz 30 min.Jak jste to resil?

Dekuji

Seba

kosta235608
hodnocení

0x

Dobrý den, mám stejný problém, podařilo se vám to vyřešit? Jaký byl problém?

tomas11*

hm-že by kurvítko?

zmudak*

stejnej problém jsem mněl, na napájecí desce byli zduté kondezátory oprava asi 460 kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]