Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám tablet iGET N7D již druhý den. Zatím jsem s ním něměl žádné problémi až do dnes. Dnes jsem na tabletu hrál hru"Fruit Ninja Free" která již byla na tabletu stažená. Při hraní se mi tablet sám vypnul a když jsem ho zapnul ukázal se nápis iGET a poté nápis "ANDROID"a potom už se nic neděje. Na obrazovce je stále nápis "ANDROID". Zkoušel jsem tablet restartovat ale stále se děje to samé. Poraďte mi někdo prosím už jsem zoufalý. Předem děkuji za odpověď
Dal jsem ho na nabíječku je plně nabit ale stále nic půjde na reklamaci. Děkuji za odpověď
Jj to jsem měl na tabletu Navon 10" a nakonec nešel zapnout vubec a šel na reklamaci Tam ho asi přehrali a teď jede dobře,taky jsem zkoušel resety i tím piditlačítkem,musíš ho podržet přeba párátkem
ale obávám se že je to SW chyba a budeš ho muset poslat na reklamaci
řešil jsem zablokování gestem, třeba ti ten postup taky pomůže
v případě zablokování přístroje gestem je nutné provést upgrade systému pomocí tohoto návodu iget.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.