Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IGET DUAL N7D

Od: tominosafik22 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám tablet iGET N7D již druhý den. Zatím jsem s ním něměl žádné problémi až do dnes. Dnes jsem na tabletu hrál hru"Fruit Ninja Free" která již byla na tabletu stažená. Při hraní se mi tablet sám vypnul a když jsem ho zapnul ukázal se nápis iGET a poté nápis "ANDROID"a potom už se nic neděje. Na obrazovce je stále nápis "ANDROID". Zkoušel jsem tablet restartovat ale stále se děje to samé. Poraďte mi někdo prosím už jsem zoufalý. Předem děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan33
hodnocení

2x
Chce to zkusit ten recovery mód a taky nechat tablet na nabíječce-možná je jen moc prázdná baterie. Jinak asi reklamace.
mases*

Mě ten tablet pak nešel ani nabít,byl prostě uplně mrtvej

tominosafik22
hodnocení

Dal jsem ho na nabíječku je plně nabit ale stále nic půjde na reklamaci. Děkuji za odpověď :)

stan33
Vypadá to že s návodem na takovou kombinaci tlačítek je to docela slabé(možná přes pc-nemá k tomu výrobce na stránkách nějaký sw), přidal jsem něco na inspiraci, ale radši asi tu reklamaci,stejně buď je totální šunt ten sw nebo hw že takhle chcípl-nebo oboje a možná dostanete druhý kus, nebo nejlíp peníze.
Jinak ještě možná u vypnutého tabletu kombinaci reset+power nebo reset a nabíječka. A příště něco co má tlačítka :)
asi ten samý tab.
radio-forum.cz/...
nějaké informace obecně
smartmania.cz/...
ebastlirna.cz/...

jdukolem
hodnocení

1x

Recovery mod nelze? Většinou tlačítko "Power"a "Volume". Možná má i tlačítko "Reset"

howtogeek.com/...

mases*

Jj to jsem měl na tabletu Navon 10" a nakonec nešel zapnout vubec a šel na reklamaci :) Tam ho asi přehrali a teď jede dobře,taky jsem zkoušel resety i tím piditlačítkem,musíš ho podržet přeba párátkem :) ale obávám se že je to SW chyba a budeš ho muset poslat na reklamaci :)

tominosafik22
hodnocení

Másice tlačítko Power ale Volume se ovládá dotykem tak že hard reset ani recovery mod provést nejde ale děkuji moc za odpověď prostě půjde na reklamaci :)

zelip
hodnocení

0x

řešil jsem zablokování gestem, třeba ti ten postup taky pomůže:)
v případě zablokování přístroje gestem je nutné provést upgrade systému pomocí tohoto návodu iget.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]