Nejste přihlášen/a.
Dobry den na vanoce jsem dostal domaci kino a kdyz sem rozestavil po obyvacim pokoji reproduktory tak sem zjistil ze jsou kratke kable od reproduktoru. existuje na ne naky prodluzovaci kabel? nebo pripadne nevite jak se rika te koncovce ktera je na nich? Nechce se mi to moc nadstavovat po domacku roztrihnutim a prilepnim dalsiho koupeneho kabliku.
Přesně tohle jsem řešil před týdnem, jen u jiného přístroje. Délky těch kablíků jsou dělány jak do komůrky pro služku a ne do obývacího pokoje. Prodlužovací kabely jsem hledal na webu celý den a nic, nakonec jsem to vyřešil tak, že přední reproduktory jsem nahradil dřevěnými s klasickými svorkami a všechny kabely jsem vyměnil a nastavil kablíky z originálních reproduktorů. Záruka je v háji, ale hraje to. No a pokud se něco vys..e, tak cena nebyla zase tak tragická.
doplněno 29.12.14 19:33:Něco takového
doplněno 29.12.14 19:37:A takhle to má ten Philips HTD3570
To maj ty repro tak atypické koncovky, že nelze udělat prodlužku a musí se to takhle bastlit?
doplněno 29.12.14 19:35:No takovej obrázek jsem našel v manuálu :- D
Detailnější foto nebo foto zástrčky by nebylo?
Vypadá to na tyto konektory: aunika.com/...
doplněno 29.12.14 21:54:mini Easy-fit . něco takového.
Dekuji za snahu ale tata to vyresil uz za me ze to nadstavil jak bylo napsane vyse. Mozna mate pravdu ale kdyz sem se dival na Izolační kryt zásuvky Mini-Fit 2kontakty tak je trosku jinsi nez je na tom pristroji a to zejmena v tom zobacku co ho zajistuje on tam prave ani skoro neni a je otoceny o 180 stupnu jako by ven trcel a ne dovnitr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.