Citace z heureka.cz Otázkou s výdrží baterie se u iphonů zabývám dlouho, to proto, že si chci vybrat takový telefon, který by mi vydržel opravdu na dlouho,nemusel se s ním doslova štvát a nemusel si třeba za rok šetřit na další. Jde mi o tohle: 5C má o 5% větší kapacitu baterie než 5 a není to opravdu veliký zázrak. Potřebuji ale vědět, jestli mi tento telefon vydrží celý den při běžném používaní až do noci(wi-fi,3G jen občas,LTE vůbec,hudba z repráku občas,hraní her často,hudba ze sluchátek často,občas GPS), abych nemusel někdy kdy je to nutné ve spěchu si pořád denně nabíjet telefon 2x denně. Zaujala mě totiž tato odpověd na otázku: mobilni-telefony.heureka./... Narozdíl od takového 5, kdy jsem přečetl spousty reakcí, které byly typu, že telefon vydrží sotva den a s 4S baterie byla schopna vydržet klidně i 3 dny. Možná že se opravdu u 5C něco u beterie spravilo, jen bych na to potřeboval "doporučení"od uživetelů, kteří tento přístroj opravdu používají :D. Žádám hlavně o odpovědi od uživatelů tohoto telefonu. Moc děkuji za odpovědi.
Pořiď si dx.com/... (nebo i menší) a je to, navíc funguje s jakýmkoliv moderním mobilem
maka
ano nad power bankami jsem uvažoval, zrovna tato od xiaomi se mi zdá ze všech nejlepší(cena a značka na 1. místě), při využívaní power banky mi pak ale přijde telefon nekompaktní, na takové delší cesty to ano bych bral, ale chodit s tím každý den do školy :/ a ven
Doporučoval bych si do iPhone nainstalovat napřed. Battery HD+ - je tam napsáno např. Kolik telefon vydrží při jednotlivých aktivitách, je to přibližně. Jak je třeba počítat s tím, že nabíjení z toho Powerbanku nějakou dobu trvá. Nějvětší žrout energie jsou 3D hry.
I iphone i android vydrzi luxusne dlouho kdyz na neho nesahas , pak zapnes luxusne zrajici 3g sit misto 2g site , stahnes neco z wifi , zahrajes 3D hru a baterka je ko. Radeji androida a nahradni baterie , nebo power bank.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.