Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pentax K-x nebo ultrazoom Panasonic fz28,38

Od: sejny* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám možnost zakoupit lehce jetý fotoaparát Pentax K-x a dále jsou k mání dost často ultrazoomy Panasonic fz28, 38, 45, 150, ... Chápu, že jde o naprosto jinou kategorii, ale obojí má svá pro a proti.

Fotoaparát by byl využíván na klasické rodinné focení - oslavy, děti, dovolené, ... s tím, že mi jde o relativně kvalitní fotografie i z interiéru. Občas bych využil i funkci videa.

Jen pro doplnění - Pentax K-x bych užíval se základním setovým objektivem 18-55. Jiný objektiv bych případně zakoupil až časem.

Můžete mi poradit? Předem díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, jsou to zcela jiné kategorie fotoaparátů.
Ne, nemůžeme Vám poradit..neznáme Vás, nevíme jak dobře nebo špatně ovládáte techniku fotografování, jak moc jste náročný, kolik a jestli vůbec budete dále do techniky (objektivů a príslušenství) ochoten a schopen investovat.
Rozhodnout se musíte sám.
doplněno 28.12.14 20:59: P.S. nicméně již dotaz jak jste ho napsal, Vás pasuje na uživatele UZ.Pro DSLR by to měl mít člověk v hlavě srovnané, a takto se neptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]