Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung e250 - nezamyká se

Od: lucikkro* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,můj telefon samsung e250 mi spadl na zem a od té doby,když ho zavřu,tak se nezamkne.Zkoušela jsem různé zabezpečení telefonu ale nic chybu nezměnilo.Když ale telefon zavřu,tak mi víc ubírá baterii.Prosím poraďte co mám dělat...

Předem děkuji

Lucka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

0x

Lucko, Vy máte ale smůlu - to už je ten nový, vyměněný? Takhle to vypadá, že se něco uvnitř ulomilo a to už asi jako záruční opravu neuznají. Vadný je zřejmě snímač polohy "uzavření".

doplněno 22.01.09 18:08:

Tak to jo, tenhle ale bude muset také do opravy,nejlépe u odborníků, problém je někdy už jen to vědět jak ho rozebrat, součástky uvnitř jsou miniaturní, šroubky mají speciální zářezy a pak opravit to co se ulomilo (ohnulo, přetrhlo...) a ještě to sestavit tak aby to pak ještě fungovalo - to dovede jen kouzelník.

lucikkro*
hodnocení

ee to je mobil mé kamosky muj uz prisel z reklamace a je opraveny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]