Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,můj telefon samsung e250 mi spadl na zem a od té doby,když ho zavřu,tak se nezamkne.Zkoušela jsem různé zabezpečení telefonu ale nic chybu nezměnilo.Když ale telefon zavřu,tak mi víc ubírá baterii.Prosím poraďte co mám dělat...
Předem děkuji
Lucka
Lucko, Vy máte ale smůlu - to už je ten nový, vyměněný? Takhle to vypadá, že se něco uvnitř ulomilo a to už asi jako záruční opravu neuznají. Vadný je zřejmě snímač polohy "uzavření".
doplněno 22.01.09 18:08:Tak to jo, tenhle ale bude muset také do opravy,nejlépe u odborníků, problém je někdy už jen to vědět jak ho rozebrat, součástky uvnitř jsou miniaturní, šroubky mají speciální zářezy a pak opravit to co se ulomilo (ohnulo, přetrhlo...) a ještě to sestavit tak aby to pak ještě fungovalo - to dovede jen kouzelník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.