Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam problem, stahnul jsem si bluray film a zkopiroval na HDD ktery mam pripojen k chytre TV, normalne na ni prehravam avi filmy,ale bluray film je ve vice slozkach nakouskovany. Jak to mam vyresit, aby ten film byl jako celek? Diky Martin
Dobrý den, pokud je to nerozbalený RAR, tak to nepřehrajete. A pokud to bude po rozbalení formát MKV, tak asi také ne - záleží, jak se s tím srovná TV. Zdravím!
doplněno 26.12.14 19:54:Tak to bude chtít konverzi do MKV. Zkuste ten soft viz odkaz (nemám to vyzkoušené) nebo si najděte jiný konvertor. Ale, ještě se ujistěte, že Vaše TV přehraje MKV (viz manuál k TV).
mkv by měla TV přehrát
doplněno 26.12.14 20:53:BDMV v televizi nepřehraješ. Najdi si ten film ve formátu mkv. BTW co je to za TV?
doplněno 27.12.14 05:31:Full HD kvalitu v mkv neztratíš. Vybírej ke stažení takové filmy, které jsou v mkv a blíží se velikostí k Bluray, to znamená někde mezi 10 - 15 GB.
Přehrej to na kompu.
Já mám na kompu i větší uhlopřířku , než na telce.
Mám starou CRT bednu. .
Tak to je jiná...
Na kompu se to musí nejdříve natlačit na HD a pak se to v pohodě přehraje. Nejde to napřímo, třeba z flešky.
Tady alespoň u mého archaického stroje.
Tak problem, ten film jsem pretahnul pres ten program a krasne to spustim na Tv ,ale nejde zvuk a seka se na Tv, co s tim? Seka se mi i HD film, jen klasika rozliseni jede plynule. Cim to muze byt?
Pokud nejde zvuk, nebo se seká obraz, bývá problém s rychlostí paměťového media, ale to nastává při použití pomalejší USB FLASH, pokud je to HARDDISK tak ten by stíhat měl vždy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.