Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování mobilu z mobilu

Od: cerbygerby® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, dá se pomocí mého telefonu samsung galaxy ace sledovat polohu jiného telefonu? pomocí nějaké aplikace, nebo jinak? díky za odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Umí to služba Locator od T-Mobile, ale musíš mít něco jako "sledovací kód" toho druhého mobilu. Nepočítej s tím, že bys mohl někoho sledovat tak, aby o tom nevěděl.

doplněno 13.11.12 18:15:

Nejspíš ne, to by bylo nelegální. Jsou myslím nějaké aplikace, které umožňují sdílet polohu, ale myslím, že musí být nainstalovány na obou telefonech. Nestačilo by Google Latitude?

hodnocení

Tak já mám vodafone.. a nějaký program na to neexistuje?

A myslíte to tak,že majitel druhého telefonu o tom nebude vědět? Tak takový program neexistuje.

Se svolením majitele to možné je,název aplikace bych musel najít.

Záleží na oper.systému telefonu,nikoliv na operátorovi.

hodnocení

Né samozřejmě že by o tom mohl vědět..ale ten Latitude v tom starším telefonu nemá...vlastní jen lg bez připojení na internet... myslel jsem že existuje nějaká služby kde zadám číslo a ono ho automaticky najde..nebo nějak podobně... a jinak kdyby měl už ten tel s androidem třeba stejný jako já, tak by to šlo jak? díky

jardino555*
hodnocení

0x

Na t-mobile tato funkce je. Každé nahlédnutí pozice telefonu je zpoplatněná, zato velmi přesná...na jejich webu je k tomu určená mapa. Stačí jen zadat IMEI číslo sledovaného telefonu...

stirecek*
hodnocení

0x
Můžeš si přidat přátele pomoci funkce latitude v mapách, ale musí to mít aktivovane všichni.

123567
hodnocení

0x

Jasně mrkni na www.najdute.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]