Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rootnout SG S3 mini VE s Androidem 4.2.2

Od: pavel00* odpovědí: 1 změna:
Zdravím. Předem upozorňuji, jestli budete odpovídat, tak aby jste nepoužívali zkratky, protože se v tomto nevyznám, rozumím pouze hardwaru. Ale teď k věci.. mám Samsung Galaxy S3 mini VE (oproti standartní verzi má 1,2 gHz procesor a Android 4.2.2) a rád bych na něm udělal root. Slyšel jsem že to má řadu výhod atd.. byl by někdo ochoten mi tady napsat krok po kroku co a jak mám udělat? Koukal jsem na fóra, ale tam používají pojmy, kterým nerozumím, proto píšu sem. O rizicích v podobě bricknutí telefonu vím

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

podzim
hodnocení

0x

Prvně je třeba si ujasnit,k čemu ten root budeš potřebovat,myslím že normální uživatel ho k ničemu nepotřebuje,já osobně na galaxy s3 root mám protože používám aplikace které ho potřebují (xposed,titanium backup,greenify..)mám na něm i jiný kernel(přetaktování a podtaktování procesoru,podvoltování,vylepšení zvuku..)a v neposlední řadě lépe vyladěnou custom rom :)

Jak tak koukám tak nic moc návodů na tehle tel. není,podle mě na něj nebude asi ani moc custom věcí,jestli umíš trochu anglicky tak tady je popsaný root,nevypadá to složitě,jen dodržet postup http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725346

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]