Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NokkiaL. 925 nejde zapnou normálním spůsobem

Od: boumik odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mobil jsem zakoupil před měsícem cca. Mobil se celkem zahříval při sledování filmu, či hraní hry. Dnes jsem ale mobil odložil na hodinu (zcela nabitý) po té co jsem se chtěl kouknout co je nového mobil byl vypnutý tak jsem ho zkoušel zapnout (zapínacím tlačítkem) nereagoval dal jsem ho na nabiječku totéž. Tak jsem koukal na internet a našel jsem "trik" zmáčknout tlačítko hlasitosti (-) společně s zapínacím tlačítkem na 15sec a mobil naskočil, funguje v pořádku. Tak se chci zeptat máte s tímto někdo zkušenost čím to je?Mám ho poslat na reklamaci, nebo jej dále "testovat"? Je to způsobené tím přehříváním? Díky :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
Není jen spatne nacvakly kryt? Zkuste svleknout a zmacknout bez krytu bez násilí pokud nepomůže tak reklamaca a dejte vedet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]