Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3D TV - aktivní technologie

Od: jakubicek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám dotaz.

Včera jsem k Vánocům dostal 3D televizi samsung s brýlemi s aktivní technologií (brýle jsou průhledné, bílé s bateriií), předtím než koupím nějaký 3D film, chtěl jsem vyzkoušet, zda to má cenu, tak jsem stáhnul film ve 3D z internetu, avšak po stažení jsem zjistil, že je obrazovka rozdělená na 2 nezávislé obrazy vedle sebe, proto bych se chtěl zeptat, jaký typ filmů stáhnout, aby byl efekt, takový jaký má. Tj. rozmazaný jeden obraz.?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x
to jste ale stahnul spravne :) musite na ovladaci prepnout tv na 3d rezim, ja mam na samsung ovladaci primo tlacitko "3D". doporucuju animovane 3d filmy, efekt je lepsi nez u hranych.
jakubicek
hodnocení

3D jsem zapnul, avšak stále vidím dva obrazy, televizi rozděleonou na dvě části.

au1
zkuste to tlacitko 3d stisknout vicekrat po sobe, rezimu je vic, budto jsou 2 obrazy vedle sebe, nebo nad sebou

tomibender*
hodnocení

0x
Chce to stáhnout film, blue Ray rip přímo pro 3d tv, má to kolem 20-30 GB, vy jste stáhnul film, který je určeny pro ne 3d televize (něco jako bylo dřív, každý snimek pro jedno oko)

kostraxx*
hodnocení

0x

Dobrý den normálně (já to mám hned v menu kdyz zapnu tv)

Tak tam je 3D Filmy, a tam jsou jen krátké pohádky,ukázky, ale mělo by vám to stačit když to chcete jen vyskoušet :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]