Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Seznamuji se s androidem (KitKat) a není to pro mě vůbec snadné. Chci se zbavit celé spousty aplikací, které mi k ničemu nebudou, ale nevím, jak na to. Také jsem příliš nepochopila, kterak funguje GooglePlay a jak si z něj stahovat jednotlivé aplikace. Nechci za žádné služby platit, jak poznat co je zdarma a co ne? Navíc se mi zobrazuje hláška S tímto e-mailovým účtem jste aplikaci Obchod Google Play (ikona bílé nákupní tašky) ve svém zařízení dosud nenavštívili., které nerozumím a nevím, jak situaci řešit.
Opravdu nejsem technický typ a nevím si rady - jak odstranit nepotřebné aplikace + jak stahovat zdarma z GooglePlay.
Děkuji za trpělivost.
Děkuji. Mohl byste jen upřesnit ono stopnutí? Jak a kde? Oprvadu se v Androidu zatím nevyznám, jde navíc o můj vůbec první smartphone. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.