Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LUXEPAD A120 a tablet samsung galaxy tab 3

Od: rendas odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám klávesnici v pouzdře na tablet - luxepad A120 a když se připjojí na přítelkyň lenovo tablet... funguje jak má.

Když se ale připojí na můj samsung galaxy tab 3 lite smt 111 nějak se jí nechce.. v podsatě prostě nefunguje...

ladění USB mám povoleno a nevím, jak to zprovoznit.. mohl by mi prosím někdo poradit?

Děkuji mnohokrát :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

samsugn talet není jediný, který si s touto klávesnicí nerozumí jsou i jiné, zkrátka není to oficiální produkt pro nějakou značku a za ty peníze se musí počítat s tím, že to nebude fungovat 100% :)

doplněno 25.12.14 00:13:

Nemám s touto klávesnicí vůbec žádné zkušenosti, jen o nich vím a viděl jsem jim i podobné v akci a vím,že zkátka nefungují úplně na 100% a ještě jsem neviděl, že by to někdo jentak zprovoznil.

rendas
hodnocení

Děkuji za odpověď, takže myslíte, že je to bez šance?..

stan33
Předpokládám že otg ten Samsung umí?
rendas
hodnocení

děkuji.. co je to otg?.. :)

stan33
Podpora usb host/otg je uplně jednoduše schopnost připojení příslušenství přes usb. Aby to fungovalo musíte buď používat přístroje co otg taky podporují (otg flešku s microusb, otg klávesnice atd) nebo otg redukci usb-microusb (klasická fleška, klávesnice atd..)
V popisu tabletu minimálně na internetu to bude , ps ta redukce musí mít označení otg.
Samsung nebere některé usb konektory-kabely které jinde jdou, asi nějaké nepodporované zapojení.
Pokud ta klávesnice má kabel na pevno tak s tím asi nehnete, pokud je připojovací tak zkusit jiný.

stan33
hodnocení

0x
Pokud to připojíte přes usb host / otg redukci tak by mělo fungovat v podstatě všechno co tablet zvládne napájet nebo má vlastní zdroj-tj klávesnice, myš, fleška, hdd,tiskárna. Klávesnice by měla fungovat bez nějakého extra ovladače. Samsung nesnese každou otg redukci-tak otestujte jinou pokud není integrovaná.Laděni usb s tím nemá řekl bych nic, spíš v metody vstupu v nastavení se podívejte zda nejde na tu klávesnici přepnout. Jinak je to jedině nějaká další Samsungovina -mě na Samsung s 4.1.2 to jde automaticky s pc klávesnicí, jde i na tabletu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]