Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levnější notebook

Od: daniel* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji nějaký levnější notebook, možná i ten minibook ale rozměry jsou poslední věc která mě zajímá. Notebook potřebuji na práci, to znamená občas práce v grafických programech, vyplňování papírů (ruzný faktury, zakázkový listy, objednávky atd...) napíchnout na tiskárnu a vytisknout, programování a prohlížení internetu ... takže žádné extremní nároky. dražší notebook i stolní pc mám tento chci na práci, vozím ho po stavbách potom ho hodím do auta vedle nářadi a vesele tam poskakuje v bordelu, potom někde něco dělám a odkládám na něj kde co je poškrábaný, omlacený a dostává zabrat prostě nemá cenu kupovat drahý, levný na to stačí a vydrží stejně dlouho.

koukal jsem třeba na nový ASUS EeeBook X205TA za asi 6 000 nebo Acer Aspire E11 za stejnou cenu.

Doporučte, jaký vybrat? ty co jsem vyjmenoval jsou jen tak co jsem tak koukal..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Acer néééééééé !

Přesně tohle jsou podmínky, které Acer absolutně nedává- už jsem to tu psal x-krát ! Měl jsem postupně tři Acery a dodnes z toho mám trauma, já musím mít noťas, který prostě jede - o výkon až tak nejde. Spolehlivé noťasy do hrubých podmínek jsou třeba Toshiby (ty ale nebývají levné) výborné zkušenosti mám s HP a hlavně Lenovo. Vozím je po truhlárnách, takže prachu si užijí až až, když už blbě vidím na displej, tak to vyfoukám stalčeným vzduchem vč klávesnice a chladičů - a jede furt. Tím nemyslím hltánek vzduchu ve spreji za tři kila, ale normální ofukovací pistoli právě v truhlárně.

Taky to vozím v kombíku hozené na vercajku v kufru - protože nechat to na sedadle je poukázka na ukradení, akorát jsem si na něj koupil u místního Ho Či Mina brašnu za ,,děctěpadecát´´

filip17*

Já mám zase v těchto podmínkách dobré zkušenosti s Acerem a nejsem sám! takže Acer tyto podmínky dává. Hp je zase podle mě dost špatné pokud se nekoupí nějaký dražší přístroj, v niží cenové kategorie jsou s tím samé problémy, 2 známí HP dali po roce pryč.

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

na potřebné věcí které uvádite, stačí oba dva noutebooky, osobně byhc doporučoval Acer Aspire E11m s tím hrubším zacházením mam lepší zkušeností právě s Acerem, Asus toho tolik nevydržel, ale jeden Acer mám ještě doma a na to kolik toho zažil funguje perfektně. Kamarád má také lepší zkušenost s Acerem.

daniel*
hodnocení

jaký vybrat notebook z do 8 000 Kč?

okay.cz/... třeba z těchto. Docela se mi zamlouvá to HP 250 G3 .

Jo, tohle HP vypadá docela dobře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]