Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni subwooferu

Od: luka* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, Mám subwoofer Yamaha yst-sw012 a chci ho propojit s hifi věží Sanyo dc-ub 1470, která nemá výstup na sw. Dá se sw zapojit nějak pomocí kabelů, aby hrál přes jack? Díky Lukáš

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli se nepletu tak ten subwoofer je aktivní, čili má svůj zesilovač. U takového subwooferu stačí přes dva odpory (řádově kohm) z levého a pravého výstupu pro bedny věže Sanyo napojit jeho vstup a je hotovo. Já to takto provozuji už několik let.

zajixxx*
hodnocení

0x

Nafoti vstupy/výstupy obou zařízení... Následně poradíme,můj typ je že to půjde :)..

jabraka*
hodnocení

0x

SW potřebuje samostatný zesilovač,hifi věž má stereozesilovač,který má zapojení výstupu pro dvě reprosoustavy.Pokud bys chtěl provozovat SW ,musíš si pořídit výkonový stereozesilovač,signál linky připojit přes něj.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]