Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poradit jaký si mám koupit tablet. Chtěl bych ho spíš pro studijní účely. Kdyby byl za 5000, tak bych požadoval 2 GB RAM, můj typ je: tablety.heureka.cz/... nebo nějaký levnější za 3500, jestli by stačil? poraďte. Děkuji
Ahoj,
tak jestli požaduješ 2GB ram, tak levnější a kvalitnější tablet než je ten co uvádíš težko seženeš. Nevím co přesně myslíš tím studijní účely, ale za mě osobně by možná stačilo i 1GB ram na email, nějaké sociální sítě, web, office, pdf a ostatní dokumenty, co víc student může potřebovat? Ale jestli to opravdu potřebuješ tak už bych zainvestoval o 500 navic a koupil Lenovo Yoga tablet 2 8 nebo klidně i 1. generaci jestli sezeneš, ta bude pod 5000, ale 2. generace je stabilnější.
doplněno 24.12.14 21:37:za 5500 pořídiš ten tablet co jsem zmiňoval Lenovo Yoga tablet 2 8 je to super tablet, sám mám doma 10 palcovou verzi a 2. generace běží náramně. Výdrž je bezkonkurenční a pro mou práci ideální.
Tablet mi přijde pro studijní účely k ničemu. Na něm se nic moc psát nedá a je to vlastně jen větší mobil. Jak to nemá klávesnici, tak nic moc. Syn rád vyměnil tablet za malý netbook a nyní se diví, jak mohl podlehnout tabletománii. JAko zobrazovadlo internetu a mailů OK, ale ke studiu to asi nebude moc vhodné.
já s tím psaním vůbec nemám problém, plně mi vyhovuje. Na druhou stranu je pravda, že mám 10 a ne 8
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.