Nejste přihlášen/a.
Manželka za mnou přišla, že má pod sušičkou nějak mokro. Při prohlídce jsem zjistil, že se kolem dveří sráží voda, která stéká na zem. Při podrobnějším zkoumání jsem si všiml, že při chodu to kolem dveří jakoby hvízdá (jak uniká ze sušičky vzduch) a když trochu zatlačím na dveře tak to přestane. Podle mne je vymačkané těsnění kolem dveří a proto to dobře netěsní. Nevíte prosím jestli se dá samostatné těsnění někde koupit a nebo by mohl být problém jinde?
Děkuji za radu.
tuto sušičku máme doma také asi tři roky, uvedený problém se u nás nevyskytl, zkuste se obrátit buď na nějakého servisáka z okolí a nebo přímo na podporu AEG nahradnidily.aeg-electrol/... a nebo se koukněte na nějaké náhradní díly nahradnidily.aeg-electrol/... (těsnění)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.