Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrcadlovka VS Videokamera

Od: zuntr* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, všiml jsem si, že většina lidi kteří natáčí nějaký klip, tak ho natáčí na zrcadlovku, ale proč? Není lepší kamera? My máme oboje Zrcadlovku Canon EOS 7D a Kameru od Sony která nátáčí full hd a natáčí aspoň mě se zdá mnohem líp. Zase když jsem ale viděl klipy ze zrcadlovek tak jsem žašl jak je to v dobré kvalitě :/ Když to točím já je to rozmazené, zrnité, nestabilizovana atd tak včem je lepší zrcadlovka a natáčení? Máte zkušenosti, tipy..? poraďtě mi prosím :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Fotoaparát je ku fotografování..pro video je kamera.A že se Vás výrobci fotoaparátů snaží přesvědčit o opaku? Vykašlete se na ně..a držte se svého rozumu.

hodnocení

0x

Máte na foto a video patřičný přístroj a pokud jste spokojen s fotkami z foťáku a s videem z kamery, tak nemá cenu pátrat, proč někdo točí foťákem, nebo fotí videokamerou *smich*

Cokoliv unioverzálního vždy přináší nějaký kompromis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]