Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash disk

Od: mesicek* odpovědí: 15 změna:

Ahoj koupila sem si flash disk 128kb a chci si nahrat z pc do tv filmy mam jich v pc asi 90.filmu a pohadek . Myslite že je tam všechny nahraju?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

4x

Podívejte se ještě jednou na tu kapacitu... 128kb tam se vejde max pár dokumentl, pokud je to 128GB to už je jiná a v PC si označtě všechny soubory které chcete přetáhnout, klikdně pravým tlačítkem na vlastnosti a vyjdeve vám celková velikost, pak poznáte, jestli se to tam vejde nebo ne

mesicek*
hodnocení

dik. Pěkné vanočni svatky i rok

mesicek*
hodnocení

To je 128. Mb,

praivo*

Já jsem si to myslel. Tam se ti to nevejde, kup si třeba 32GB, dnes už nejsou tak drahé.

Kde jste v dnešní době koupila 128 MB flash disk? Na ten se vám film nevejde ani jeden ;)

doplněno 23.12.14 00:54: Borci, taky mám doma hromadu disket a 212 MB HDD, ale spíš mě zajímalo, kde se dá dnes taková stará a prakticky nepoužitelná věc koupit :)
praivo*

Možná někde v bazaru. Já zase nedávno našel 128MB microSD kartu.

frkotou*

já dokonce starý 8mb flash disk

praivo*

Taky mám na poličce 40MB 3,5" HDD a 6GB 5,25" Quantum Bigfoot, oba pořád plně funkční. Ale dost OT.

hodnocení

1x

Pokud je to 128 Mb, tak se tam vejde docela dost fotek. Film ani jeden (pokud je delší, než 5 minut). Flešku 128 kb jsem ještě neviděl (netvrdím, že neexistuje). To je tak na jednu průměrnou fotku.

hodnocení

0x

no to vám povím že na 128MB flash zakoupený teď někdy bych se rád podíval. To stál tak 1 - 5,- korun . . . Jestli je jeho cena okolo 1,500 ,- tak se vám tam vejde vše co potřebujete. Jde o 128GB.

k2

...tak se vám tam vejde vše co potřebujete
Velice odvazne tvrzeni.

k2:

a to jako pročpak? Tazatelce se jedná o 90 filmů a pohádek, pokud je má stažené (průměrná velikost 700MB a pokud má disk 128GB tak se jí to tam vejde

...tak se tam vejde vše co potřebuje...žádné odvážné tvrzení to není *smich*

k2

Tech 700MB ale neni prumerna velikost, ale spis minimalni. Staci aby par tech filmu melo kolem 1,5GB (a to se porad bavime o DVDrip-u normalniho filmu bezne delky- zrovna ted jeden takovy sleduji, ne o BR) ci vice a 90 filmu se na 128GB flashku proste vejit nemusi...
Tim samozrejme nechci tvrdit, ze se to tam nevejde, jen bych byl mirnejsi v techto kategorickych prohlasenich.

I tak není důvod takové prohlášení nazývat "velice odvážným" *smich*

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.! Patrně jste ujela o řády. Pokud máte na mysli toto...

alfa.cz/...

Tak Vám můžu říct, že tam toho vleze asi "hafo".

Pokud máte ty filmy v kompu v určitém souboru, pak stačí kliknout na "Vlastnosti"a hned víte, jestli to tam vejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]