Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomněla jsem přihlašovací údaje

Od: denisa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

zapomněla sem přihlašovací údaje na tablet. Několikrát jsem zadala špatně gesto pro odemčení, a poté se mi tam objevila tabulka, kam mám dát email (jméno) a heslo. Jenže já si tyhle dvě věci nepamauju, protože mám tablet 4roky.

Nevíte někdo co s tím? :) Předem děkuju za odpověď a zatim nashle, denisa fajtová (cecila)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

2x

To znám, bude potřeba resetovat tablet a tudíš se z něj vymažou všechny věci kromě těch na micro sd kartě.

denisa*
hodnocení

ale já jsem na tabletu nenašla, kde je to tlačítko "reset" :/ ono tam asi není.. :((

frkotou*

Napište model tabletu. Je to různé, musí se podržet tlačítko vypnutí a zároveň hlasitost.

denisa*
hodnocení

Sencor Element 7 (verison 3)

Zapomněla jsem přihlašovací údaje
Zapomněla jsem přihlašovací údaje #2
frkotou*

Takže:

1)Vypněte tablet(pokud je zapnutý)

2)držte tlačítko vypnout a tlačítko ztlumení hlasitosti naráz, dokud se neobjeví ležící postavička s červeným trojúhelníčkem

3)stiskněte snížení hlasitosti a objeví se nabýdka

4)v seznamu posouváte tlačítkem snížení hlasitosti, posuňte se k wipe data/factory reset

5)potvrďte stisknutím tlačítka zesílení hlasitosti

6) tablet by se měl resetovat a naběhne do stavu, kdy jste jej koupila

denisa*
hodnocení

ale on se mi žádný panáček neobjevil ani po pěti minutách nevíte nějaký jiný způsob?

frkotou*

tak na začátku držte zesílit a vypnutí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]