Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na sluchátka

Od: 2462 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

zajímá mě váš názor na tyto sluchátka: alza.cz/...

Hudbu poslouchám převážně na cestách a to se mi zdají kompaktnější špuntová sluchátka. Jednou za čas na poslech na doma se mi tyto zdají idealní. Původně jsem uvažoval o Sony MDR-ZX610APR ale už bych se nevlezl do rozpočtu.

Co myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak nemyslete..a jděte si je do obchodu poslechnout.Nikdo z nás neví co posloucháte a jaké máte uši.
Na třídu HiFi "netopýr" Vás pro uvažovanou třídu sluchátek neodhaduji.

janplinto*
hodnocení

1x

Přidržel bych se značky Marshall a především se vyhnul módní značce Koss. *kafe*

jerrysek*
hodnocení

1x
Z100 bych nekupovala, maji zvuk jako byste koupil sluchatka za stovku u vietnamcu. Podle me jsou to vyhozene penize. Kupte ZX600, stoji kolem deviti set korun a hraji super. ZX610 uz jsou lepsi jen o ten mikrofon a vyssi cenu.

hodnocení

0x

A na co budou napojena? Jestli na nějaké chrchladlo, tak idealních může být víc možností a i za nižší cenu *smich*

Ahcjo, už je to tady zase...

doplněno 21.12.14 12:27:

martincakl.

Normě Hi-Fi dnes vyhovuje kde co a tato sluchátka nebudou vyjímkou, Hi-Fi už není IN *smich*

bmbx: to samozřejmě vím..Já nemluvím o HiFi normě..ale o HiFi jako etalonu kvalitního zvuku který je dnes možné dosáhnout.

Vzhledem k tomu, že dosažitelná kvalita je čím dál tím vyšší a lidstvo má čím dál tím tupější smysly, tak nevím teda o co jde, nehledě na to že dnes jsou lidé schopní poslouchat MP3 a to ještě z reproduktoru mobilu a jsou spokojeni *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]