Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tel nekomunikuje s SD kartou

Od: milena* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den ,

mohl by mi někdo poradit? Pokaždé když chvi stáhnout nějakou aplikaci např.( messengerr ) do mobilu vyskočí hláška že na SD kartě není místo, kartu mám přitom úplně prázdnou.Huawei Y 200. Zkoušela jsem vložit i jiné karty - hláška stejná.

Děkuji za odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jste si jistá, že to hlásí nedostatek místa na přídavné paměťové kartě a nikoli na vnitřním úložišti telefonu?

milena*
hodnocení

skutečně mi tohlásí externí úložiště

Já se jen ptal, protože jsem se setkal s případem, kdy si uživatel stěžoval na to stejné a pžitom měl nastaveno stahování do vnitřní paměti (s nedostatkem místa). Tak mě jen napadá správně naformátovat kartu. Pozor-formátováním se prakticky smažou všechny soubory na kartě. Ale to asi víte...

milena*
hodnocení

včera v práci mi kartu sformátovali, ale nepomohlo to. Zajímavé na tom bylo, že v PC na SD kartě nebyly žádné fotky, nic. Měla jsem uložené na interní kartě, ale po vložení sformátované SD karty mi fotografie i videa zmilzely. Ještě před tím jsem všechno zálohovala. Nevim , nerozumim tomu moc , ale jestli to nemá nějakou souvislost s mezipamětí. Do té se nomohu dostat. Dnes nejspíš dojdu na reklamačku.

Formátovali to na PC? Formátovat se má zásadně na zařízení, na kterém se bude úložiště používat. Pokud to někdo zformátoval jiným systémem souborů, než který je potřebný v mobilu, tak se nelze divit... Ale může být vadný i telefon, samozřejmě.

milena*
hodnocení

Na PC, ale je to testák tak snad věděl co s tim . Dnes zajedu do prodejny. Známí se mi zmínil, že má s Huawei stejný problém. je možné, že mám bloklou nějaké povolení. No uvidíme, Ale děkuji za reakce.

V továrním systému Android se žádné aplikace neinstalují defaultně na SD kartu. Máte málo místa v úložišti telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]