Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,milý rádcové píšu jsem s problémem s tiskárnou.Dostala jsem tiskárnu : zbozi.cz/... umí ale když jsem chtěla nějak i spočítače tak to nešlo .Prostě nainstelovala jsem CD co bylo ut oho zapala ji dala papír je napsáno žě je bez připojení k počítačí ale nevim jak to udělat protože ten počítač jí jakoby nemůže najít tak nevím a by to tisklo i z počítače .Děkuji za všechny rady předem rádcové saska :D
Sice krkolomná otázka, ale nějak jsem se prokousal. Měla jsi při instalaci CD připojenou tiskárnu kabelem k počítačí? Propojovací kabel PC s tiskárnou.
doplněno 20.12.14 13:43:Není to náhodou bezdrátová (odkaz nefunguje)? Pak je potřebné nastavit připojení v síti.
doplněno 20.12.14 15:32:A co tak si vzít návod a přečíst si to.
Ahoj .neměla tam v návodu to nebylo napsany tam je napsany prostě bez kabelu a jestě k tomu tady ani neni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.