Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna připojení

Od: saska odpovědí: 11 změna:

Dobrý den ,milý rádcové píšu jsem s problémem s tiskárnou.Dostala jsem tiskárnu : zbozi.cz/... umí ale když jsem chtěla nějak i spočítače tak to nešlo .Prostě nainstelovala jsem CD co bylo ut oho zapala ji dala papír je napsáno žě je bez připojení k počítačí ale nevim jak to udělat protože ten počítač jí jakoby nemůže najít tak nevím a by to tisklo i z počítače .Děkuji za všechny rady předem rádcové saska :D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

www.canon.cz/Printers/Inkjet/PIXMA/PIXMA_MG2550/#p-specification

hodnocení

0x

Sice krkolomná otázka, ale nějak jsem se prokousal. Měla jsi při instalaci CD připojenou tiskárnu kabelem k počítačí? Propojovací kabel PC s tiskárnou.

doplněno 20.12.14 13:43:

Není to náhodou bezdrátová (odkaz nefunguje)? Pak je potřebné nastavit připojení v síti.

doplněno 20.12.14 15:32:

A co tak si vzít návod a přečíst si to.

saska
hodnocení

Ahoj .neměla tam v návodu to nebylo napsany tam je napsany prostě bez kabelu a jestě k tomu tady ani neni

K levným tiskárnám se kabel nedává, musíte dokoupit. Vtivný dotaz :)
saska
hodnocení

dobrý den ale jde to i bez kabelui ne ja myslela ze byto slo nejak přes wifi? nebo bluethko

doplněno 20.12.14 14:32:

a ktery to teda je tak ukazte? :D

hujer123*
hodnocení

0x

Připojte ji příslušným USB kabelem. Žádné Wifi ani BT tahle tiskárna nemá!

doplněno 20.12.14 14:44:

Měl by být zabalen jako příslušenství. prohlédněte krabici. Jinak PC obchod nebo nějaký větší supermarket.

Tiskárna připojení
Tiskárna připojení #2
saka
hodnocení

dobrý den a kde se dá sehnat?

buss
hodnocení

0x

Je třeba si načíst návod, kde je uvedeno, jak zapojit, instalovat, co umí a co je k tiskárně dodáno. Měl by k ní být USB kabel.

hodnocení

0x

Kabel USB treba zde nebo Datart,Elektroworld atd.

tisknulevne.cz/...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zadejte start-ovládací panely.tiskárny a faxy.Tiskárna by se měla objevit a musí být zaškrtnuta jako výchozí.

stirecek*
hodnocení

0x
Wi-fi tiskárny kabel nepotřebují. Nejprv je třeba nastavit připojení na net. A pak pokud nejede, nastavit jako výchozí, uz to psal Jirka nade mnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]