Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska mi přišel obednaný telefon tenhle mobilni-telefony.heureka./... mám starou simkartu od mobilu,kterou bych chtela používat,aby nikdo nemenil číslo . Mě v balíku žádný simkarty nepřišly,to se musí nekde dokoupit? Ta moje sim karta mě tam nejde narvat,ale vubec nevim proč...píšou tam zatlačte sim kartu do držáku plochou kontaktu dolu,jenže ta simkarta tam nejde,jinak bych tam nedala ani baterku. Nevíte co dělat? Děkuju moc
takže to nebudu mit svoje číslo? a ano patří tam menší..ale to sme netušila. takže když si zajdu nekam kde prodávaj mobily,tam mi ji dají zadramo a budu mit jiné číslo? tky sem zapla ten mobil jen s baterii,ale bylo to anglicky,doufám že se to dá zmenit na češtinu../
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.