Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se sim kartami?

Od: jolana* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dneska mi přišel obednaný telefon tenhle mobilni-telefony.heureka./... mám starou simkartu od mobilu,kterou bych chtela používat,aby nikdo nemenil číslo . Mě v balíku žádný simkarty nepřišly,to se musí nekde dokoupit? Ta moje sim karta mě tam nejde narvat,ale vubec nevim proč...píšou tam zatlačte sim kartu do držáku plochou kontaktu dolu,jenže ta simkarta tam nejde,jinak bych tam nedala ani baterku. Nevíte co dělat? Děkuju moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nepatří tam menší velikost sim karty? Ty nové jdou vycvaknout ty starší vycvaknou u operátora.

hodnocení

0x
Ten váš nový telefon má slot na mikro simkartu. Vy máte standardní velikost. Zajděte na pobočku za Vaším operátorem a tam Vám ji zdarma zmenší nebo vymění za menší.
jolanaa
hodnocení

takže to nebudu mit svoje číslo? a ano patří tam menší..ale to sme netušila. takže když si zajdu nekam kde prodávaj mobily,tam mi ji dají zadramo a budu mit jiné číslo? tky sem zapla ten mobil jen s baterii,ale bylo to anglicky,doufám že se to dá zmenit na češtinu../

Musíte ke svému operatoru, aby vám byl schopen dát na nové kartě stejné číslo. To oni umí! Nekupujte nové telefonní číslo jinde. Všude jinde vám ho rádi vnuti.

A nebo k operátorovi nemusíte a ošmikáte si SIMku na MicroSIM. Náš mladej si ji takhle upravil a jede mu to v pohodě.

lukaszafer.kabel1.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Tady máte návod, ať víte, o co jde. Když si netroufáte (můžete sim zničit), udělají to na prodejně operátora, nebo jinde.

svetandroida.cz/...

jow
hodnocení

0x

Jděte k vašemu operátorovi si nechat vyměnit kartu - je to zdarma. Váš nový mobil je na menší karty (micro sim).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]