Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se změnilo na HTC One M7?

Od: maka odpovědí: 2 změna:

Uvažuji nad koupi tohoto telefonu, zajímalo by mě ale, co se za poslední dobu na tomto telefonu změnilo po těch všech aktualizacích změnilo.
Je možné již si přidávat do "Blinkfeedu" jakékoliv RSS odkazy? Podle prvních recenzí jsem zjistil, že je možné přidávat jen ty co jsou pouze v nabídce Blinkfeedu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

jen novější android, jinak nic v blinkfeedu máte pouze to přednastavené, ale není problém si stáhnout nějakou jinou rss čtečku z google play a jako hlavní domovskou obrazovku zvolit tu,kde máte čtěčku z google playmísto blinkfeed a tím pádem nebudete mít blinkfeed vůbec na očích.

doplněno 18.12.14 20:25:

Ano u M8 by to tak mělo fungovat, dokonce snad lze blinkfeed úplně odebrat, a nějaké nevýhody u M7? Osobně jsem ho po aktulizaci v ruce neměl, ale nikde jsem nečetl ani si nemyslím, že by hrozilo nějaké zasekávání nebo rychlejší vybíjení.

maka
hodnocení

Ale u HTC ONE M8 to možné je, že? (Vlastní rss u blinkfeed)
Přinesly i některé aktualizace telefonu m7, nevýhody? (jako nejvíce spíše mám ny mysli jestli se telefon nezačal zpomlovat nebo zasekávat nebo rychleji vybíjet)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]