Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem si vestavět autoradio JVC s CD přehrávačem do skříňky, což jsem také udělal. Použil jsem docela obyčejný, i když výkonnější, napájecí adapter a celkem slušné regálové bedny. Dalo to práci, to k sobě zvukově vyladit, ale za výsledek se musím pochválit. Teď by mne zajímalo, jestli mám tak nízké nároky na zvuk, nebo to doopravdy může hrát podobně, jako levnější integrovaný zesilovač a levný CD přehrávač. Co myslíte, hifisti?
Normu Hi-Fi není problém splnit v dnešní době kde čím, pokud jsou u toho dobré bedny, může to s rezervou hrát Hi-Fi
Ono na tom rádiu zas tak moc nezáleží, důležitý je kvalitní zdroj hudby a hlavně kvalitní bedny, ty udělají nejvíc. V rádiích jsou na tom zesilovače +/- stejně, spíše mají lepší rádia různé vylepšovací korekce.
Takže osobně nevidím důvod, proč by autorádio s pořádnými reproduktory nemohlo hrát "Hi-Fi"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.